Machinereparatie - Ronmach Technical Services BV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Machinereparatie

Nederlands
machinereparatie

machine reparatie

Ronmach Technical Services is in staat om veel verschillende reparaties uit te voeren op een groot aantal machines en uitrusting. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk met veel verschillende technische processen en principes, zullen we in staat zijn om deze kennis toe te passen op elke specifieke installatie en machine. Over de veiligheid, maakt u zich geen zorgen: We werken met gecertificeerde medewerkers.
Wij werken voornamelijk in Gelderland en Overijssel.Als u een technisch probleem hebt, zullen wij het op prijs stellen dat u ons de mogelijkheid geeft om dit op te lossen voor u.


StoringenDeze service is bedoeld om zo snel mogelijk storingen op te lossen. Indien u dit wenst, kunnen wij in deze door middel van een actieve rol gedurende 7 dagen terug in de week, 24 uur per dag.
Neem dan contact met ons op voor een individuele oplossing!
Reparatie elektrischgereedschap en pneumatischgereedschap


Reparatie elektrisch gereedschap en pneumatisch gereedschap.
Wilt u een perfecte service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Of u nu als professional dagelijks intensief gebruik maakt van uw gereedschap of u bent een (fanatieke) klusser; goed gereedschap is het halve werk!
Goedkoper dan u denkt
Hoe u het gereedschap ook gebruikt, het zal in de loop van de tijd gebreken gaan vertonen of zelfs helemaal dienst weigeren. Op dat moment kunt u twee dingen doen; het apparaat weggooien en een nieuw aanschaffen of het laten repareren. De laatste optie, het laten repareren, is vaak de moeite waard en meestal goedkoper dan u denkt.
Snelle prijsopgave
Wanneer u een apparaat ter reparatie aanbiedt, kunt u rekenen op een snelle prijsopgave. Pas daarna beslist u of u akkoord gaat met de reparatie. Als u de machine niet wilt laten repareren wordt slechts 15,00 euro (exclusief BTW) aan onderzoekskosten in rekening gebracht. Daarnaast wordt uw gereedschap, voor aflevering, gratis gekeurd volgens NEN 3140 en voorzien van een keuringsrapport.
Haal en breng service
Wij halen uw defecte machines bij u op en brengen deze gerepareerd weer terug.
Deze service is gratis tot 40 kilometer reisafstand.

Bel: 0628992576 of mail: info@ronmachtechnicalservices.com


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu